суботу, 22 листопада 2014 р.

Чергова авантюра, або ж передноворічний обмінник "Одягни ялинку в вишиванку"

От тільки недавно брала участь у одному спільному проекті (результати якого можна подивитись ось ТУТ) - і знову мене ніби хтось за косичку смикнув і потягнув у чергову авантюру - передноворічний обмінник "Одягни ялинку в вишиванку" У цей нелегкий час становлення України, коли кожен з нас по-новому усвідомив себе, своє коріння та свою ідентичність, українська вишиванка ще більше стала слугувати оберегом усього народу України - не ділячи людей на національності чи за мовною ознакою. У вишиванці зараз і україномовні "западенці" і російськомовні "східняки", і запальні жителі Півдня, і поважні та дещо неспішні люди Півночі України. Усі ми виходимо на марші вишиванок, щоб показати свою згуртованість та виявити свою ЛЮБОВ до нашої МАМИ-УКРАЇНИ. Бо ВИШИВАНКА тепер - символ та знак ВІЛЬНОЇ ЛЮДИНИ, яка будує вільне суспільство на своїй вільній землі!!! Тож нехай і новорічна ялиночка у кожній хаті розцвіте вишиваними візерунками та стане символом вільних людей!!!
 
деталі можна почитати (і приєднатись) ОТУТ Отже, робити я буду новорічну прикрасу (точніше, навіть дві) з елементами вишивки - і все було б прикольно, якби я колись раніше таке робила) буду сподіватись та дуже старатись, щоб у мене все вийшло) треба іноді переключатись на щось інше) Процес постараюсь фіксувати на фото і показувати в блозі) Також у цей передсвятковий час додатково прошу вас, дорогі мої підписники, долучитися до благодійності та при бажанні та можливості передати вишиті ялинкові прикраси для благодійного ярмарку, який ми влаштовуємо заради допомоги Сідун Іринці, яка переборює важку кістозну енцефалопатію мозку.
 
Нехай добро наших сердець та тепло наших рук хоч на крихту наблизить дитинку до виздоровлення!

1 коментар:

  1. Галя, верно говорят, что идеи витают в воздухе: в этом году я решила украсить свою ёлку игрушками, вышитыми мотивами белорусской вышивки (уже даже несколько мотивчиков вышила).

    ВідповістиВидалити