понеділок, 15 вересня 2014 р.

Жгутик Вишиванка (блакитний) і трохи ля-ля

 Жгутик до вишиванки у блакитних тонах, колись робила за такою ж схемою червоний)

пс. мушу визнати, що я стала страшенною ліньтяйкою - ціла купа нових робіт, деякі навіть вже сфотографовані - лишилось трішки почаклувати в фотошопі і в блог - та не можу себе заставити. ще й осінь...треба вчитись планувати свій час і самоорганізовуватись (ото закрутила). Трішки змінився мій графік - старший син пішов до школи, треба виділяти час на виконання домашнії завдань, а це ой як нелегко. Я кажуть, настала пора, коли "мама захрипла, дитина оглохла, а сусіди вивчили все напамять".  Молодший Ромчик пішов у садочок в іншу групу до іншої виховательки - теж потрібен час на адаптацію. Отак і живем))))
Миру вашому дому!

4 коментарі:

  1. Галя, вітаю з першокласником! У нас в цьому році Ася також пішла до школи, але цим птанням поки займається чоловік, тому мені легше. Сподіваюсь так і далі буде)))) Він у нас більш спокійний і терплячий.))))

    А в мене щось навпаки - працюю працюю без зупинки, бо треба якось відволікатись від подій, новин. Зараз ще активно включилась в допомогу переселенцям, трошки пораненим і нашим воїнам. Воно якось надихає, надає оптимізму.

    Так що тримайся, лінь пройде, ве буде добре))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наталя, дякую за підтримку) відволікатись дійсно треба - я для себе повністю вилучила новини на тв та в інтернеті, вони заганяють в ще більшу депресію) можеш детальніше розказати про допомогу переселенцям, пораненим і нашим воїнам. може, я зможу бути чимось корисна

      Видалити
    2. Галя, я у фейсбуці спілкуюсь з Юлею - франківський волонтер, вона з іншими дівчатами зайсається допомогою переселенцям. Знаходяться в Просвіті на 2 поверсі . Приймають любу допомогу - харчі, не портящіся, бо нема холодильника, вже теплий одяг, посуд, одіяла-подушки-ковдри, це те що треба зараз. Або можна прийи туди влюбий час і спитати детальніше.
      Ми зараз з чоловіком хочемо адресно допомагати конкретній родині - там мама з 4 дітками сама, і 2 діток хворі. На вихідних поїдемо до неї.

      А пораненим і АТО - все теж на фесбуці. Відправ мені запит на дружбу і ти побачиш - я підписана на групи, де приймають допомогу. Все первірено.

      Видалити
  2. Так-так, сусіди вивчили все напам'ять, а пес повторив...
    Скоро і у нас таке почнеться. Ти йдеш на виставку?

    ВідповістиВидалити