вівторок, 11 червня 2013 р.

Про вчорашнє купання і самостійні дитячі висновки

Мої синочки Андрійко та Ромчик так часто щось отакеньке витворяють, що всього і не запамятаєш. Тому роблю запис для історії
Пішли вчора купатись в ванні - запустили води, накидали з десяток іграшок - виявилось мало для цікавого проводження часу. Влаштували собі в ванні гірку - сідали голою попою на верх вани і зі сміхом сповзали в воду. Тоді ім було дуже весело - сміх, бризги води по всій ванній кімнаті - і на мої слова, що так робити не варто, не було жодної реакції.
Вдосталь накупавшись, хлопці нарешті вибрались з води...і виявили, що попа червона і вона пече. Старший Андрійко почав в мене випитувати, чи є в нас якісь ліки/таблетки/сиропчики/кремчики, які лікують. Ну звісно, я мама строга, я ж попереджала, кажу "Ні, нема, терпи, поки само загоїться. " На що моя дитина відповіла "Ти знаєш, мама, мабуть не треба було в ванні влаштовувати гірку. Ми тепер так не будем робити"

4 коментарі:

  1. Добре, що він зробив висновки. Хоча й після гіркого досвіду)))
    Це як я в дитинстві після валяння по скловаті)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нехай гіркий, але свій досвід. Сподіваюсь, він подіє краще, ніж мої постійні настанови

      Видалити
  2. Ох, я собі це уявила))))))
    Такі фрази так запам"ятовуються, я теж дивуюсь коли доня щось таке скаже чи зробить, інколи не віриться своїм вухам і очам)))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. єх, Віка, я теж раніше думала, що все-все з життя моїх діток памятатиму. а тепер батьки чи друзі деколи запитають щось про них, а я не памятаю...тому вирішила по можливості фіксувати в все тут

      Видалити