суботу, 3 листопада 2012 р.

"Счастья много не бывает", або про солоденьке в моєму творчому житті

Останній місяць в мене просто наповнений приємними сюрпризами -я виграла дві цукерочки, отримала подарунок по осінній грі-обміннику на своєму любимому бісерному сайті biser.info. Але про все по порядку.
Спочатку до мене завітала цукерочка від Тетяни, яка подарувала мені брошечку, а моїм малятам солоденькі цукерочки "Білочка" (по зрозумілим причинам цукерки до фотосесії не дожили...)
Потім до мене прийшов подарунок з Білої Церкви від майстрині з чудовим і зовсім не українським іменем Наргіз


І завершилась епопея з подарунками цукерочкою від Олександри Anfisa2505 з Києва - тут і набір для вишивки (ще жодного разу не пробувала вишивати такі набори), і чеський бісер, і тонесенькі японські голочки (вже взяла одненьку до роботи) , і мило ручної роботи у вигляді метелика



так приємно, що чужі і зовсім незнайомі тобі люди можуть подарувати тобі просто так маленький промінчик сонця. Дякую вам, мої любі!!!!

3 коментарі:

  1. УРА! Я дуже рада що тобі сподобалося!!! сподіаюся що цей бісер від ЧМ тобі теж пригодиться, бо я вибирала якийь незвичний як на мене бісер у формі метеликів. після того як побічила які ти прикраси робиш з бісеру! вітаю тебе з отриманням ще кількох чудових подарунків. Прикраси від Наргіз - дуже красиві та незвичні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олександра, дякую ще раз за подаруночок. Мені пригодиться абсолютно все, можещ не сумніватись

      Видалити
  2. Вітаю! Дуже гарні подарунки! Нехай вони дарують вам натхнення на нові роботи та стилі :))

    ВідповістиВидалити